FI

Käännä:

Ajankohtaista

MUUTOKSIA PERMISO KONSERNISSA

5.6.2019

    

Tammikuussa 2019 Permiso Oyj osti Sisco Oyj:n osakekannan tavoitteenaan saada elvytettyä Sisco konsernin liiketoiminta takaisin terveelle pohjalle. Erinäisten selvitysten ja vaiheiden päätteeksi Permiso Oyj on 4.6.2019 ilmoittanut kyseisen osakekaupan purkamisesta myyjille. 

Sisco konsernin yhtiöt eivät kuulu enää Permiso konserniin / hallintoon. 


Tästä aiheutuen Permiso Oyj joutuu tekemään laajan konserni ja rahoitus järjestelyn uudelleen ja se hidastaa hetkellisesti päivittäisiä toimintoja ja ruuhkauttaa asiakaspalvelun. Osakekauppa ja sen purkaminen aiheuttavat sen että Permiso konserni joudutaan toiminnoiltaan ja hallinnoltaan uudelleen järjestelemään vastaamaan uutta tilannetta missä olemme nyt. 


Sisco Oyj:n kesken olevat kohteet, jotka Permiso Oyj ehti jo aloittamaan, hoidetaan vastoinkäymisistä huolimatta valmiiksi. Suurimpana kokonaisuutena 36 asunnon kohde Porvoon Kattivaara joka pyritään saamaan valmiiksi ennen Juhannusta. Näiden valmistuttua Permiso konserni tulee jatkamaan kokemusta rikkaampana, projektinjohto- ja suunnitteluyhtiönä, kuten se oli ennen Sisco Oyj:n osakekauppaa.


Uudelleen organisointi henkilöstön, rahoituksen sekä toimintojen osalta pyritään saamaan päätökseen ennen juhannusta. Tämä tilanne ei ole kenellekään ideaali ja toivomme yhteistyökumppaneilta hieman kärsivällisyyttä tilanteesta johtuen ja pyrimme hoitamaan asiat oikealle radalleen mahdollisimman nopeasti olemassa olevilla resursseilla.